JUMÉ webshop

,
JUMÉ webshop

jume_luiertassen_accessoires_xadesign_xander_abbink-website-homepage-fulljume_luiertassen_accessoires_xadesign_xander_abbink-website-macbook-airjume_luiertassen_accessoires_xadesign_xander_abbink-website-homejume_luiertassen_accessoires_xadesign_xander_abbink-website-macbookjume_luiertassen_accessoires_xadesign_xander_abbink-website-iphone

JUMÉ

Luiertassen & Accessoires “The leather kids collection” Leather diaperbags & accessoires with a leather touch. Handcrafted in NL. Creative workshops in leather design and, moi! www.jumedesign.nl

“THE LEATHER KIDS COLLECTION”

Jumé voegt functionaliteit en stijl samen in de nieuwste collectie luiertassen en accessoires.

De ontwerpen zijn speciaal ontwikkeld voor de modebewuste mama en papa met een focus op design en exclusiviteit.

De tassen en accessoires worden vervaardigd in Nederland van soepel leder met een robuuste, warme en natuurlijke uitstraling.

“INTRODUCING”

Jumé is een tassenmerk opgericht in 2010 door Juul van de Meerakker. Opgegroeid met een vader als lederwarenspecialist, was Juul al vanaf jongs af aan, aan het werk in zijn atelier. De basis leerde zij van de echte ambachtsliederen die al meer dan 50 jaar gespecialiceerd waren in het maken & repareren van lederwaren. Hierna volgde ze de opleiding tassen maken waar ze zich verder ontwikkelde als tassenontwerpster en -maakster. Haar idee om een luiertassen collectie te beginnen ontstond, toen ze steeds vaker haar zwangere vriendinnen hoorde klagen over het aanbod aan luiertassen. Juul zelf, 30 jaar jong en middenin de babyboom van haar vriendinnengroep besloot hier gehoor aan te geven.

JUMÉ – Leren luiertassen & accessoires met een “leather touch”

info@jumedesign.nl

Albert Cuypstraat

1072 CN Amsterdam

OVER JUMÉ

Jumé is een tassenmerk opgericht in 2010 door Juul van de Meerakker. Opgegroeid met een vader als lederwarenspecialist, was Juul als klein meisje al aan het werk in zijn atelier. Inmiddels heeft zij zich ontwikkeld tot tassenontwerpster en –maakster van leren tassen. De tijd dat lederwaren nog op grote schaal in Nederland werd geproduceerd ligt al een tijdje achter ons. Bijna alles wordt tegenwoordig uitbesteed aan het buitenland. Ondanks dat er diverse cursussen en opleidingen bestaan, blijft produceren in Nederland vaak een té kostbare aangelegenheid. Juul wil met haar luiertassen een doelgroep bereiken die de ambacht en exclusiviteit waarderen in plaats van de massa-productie van grote merken.

Haar idee om een luiertassen collectie te beginnen ontstond, toen ze steeds vaker haar zwangere vriendinnen hoorde klagen over het geringe aanbod aan luiertassen.

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

16/10/2016