Empire Living Center – signing

Over ELC

Eindhoven staat bekend als de slimste regio ter wereld! Met eigen luchthaven, de High Tech Campus, de Technische Universiteit Eindhoven en de Design Academy heeft de stad een internationale allure. Eindhoven heeft veel te bieden op het gebied van zowel uitgaan, design, sport, technologie (Brainport), veel festiviteiten en (muzikale-) evenementen. Denk hierbij aan de Dutch Design week, GLOW, Feelgood Festival op STRIJP-S etc. Tevens is er in het centrum een keur aan horeca- en uitgaansgelegenheden te vinden, zoals regio de Bergen, Wilhelminaplein en Stratumseind. Empire Living Center is exact gelegen tussen het centrum van de stad en de High Tech Campus, daarmee is het een ideale uitvalsbasis voor zowel (internatioanle) studenten als expats.

Empire Living Center is gesitueerd aan de rondweg Keizer Karel V singel nabij uitvalswegen, winkelfaciliteiten, parkeergelegenheid en openbaar vervoer voor de deur. Het centrum van Eindhoven is te vinden op slechts 5 minuten fietsafstand, waar verscheidene horecagelegenheden te vinden zijn. Tevens is het slechts 10 minuten fietsen naar de High Tech campus!

Project Details

Klant Rental Apartments Eindhoven
Datum 2016
Adres Keizer Karel V singel | Eindhoven
Skills Branding, Signing, Bellettering, Pand

Huisstijl en Identiteit creatie

XAdesign heeft voor ELC de huisstijl ontworpen, deze stijl is vervolgens op de gehele signing uitgewerkt.

Bekijk website

Bord bij het bellentableau

Full-colour print op plaatmateriaal t.b.v. koof bij entree pand ELC.

Bekijk andere signing

Achteringang van het pand

Beletteringen gesneden uit zelfklevende folies aangebracht op het raam

Bekijk website

Centrale hal bord bij lift

Full-colour print met duidelijk overzicht van de verschillende verdiepingen.

Bekijk andere signing

Liftbordjes

Op elke verdieping hangt er een speciaal liftbord.

Bekijk website

Deur bordje alu

Elke deur in het pand voorzien van dit als naambordje.

Bekijk andere signing

Borden

Verschillende borden voor extern gebruik.

Bekijk website

Als Projectontwikkelaar verhuurt, beheert en bouwt van de Meeren Vastgoed & Projectontwikkeling B.V. een portfolio met grote verscheidenheid aan objecten. Alle objecten hebben een eigen identiteit en karakter wat bijdraagt aan een uniforme en professionele uitstraling van het pand. Het meeste recente project, Empire Living Center, is een kantoorpand getransformeerd naar appartementen aan de Keizer Karel V Singel te Eindhoven naar appartementen. De opdracht voor XAdesign was het creëren van een identiteit voor het pand met  een zakelijke, professionele uitstraling met een knipoog naar de straatnaam (keizer, empire, romeinse rijk etc.). XAdesign heeft vanaf de start van het project de zorgen omtrent de vormgeving volledig uit handen genomen. Na het eerste gesprek bleek al snel dat er niet alleen ontzettend veel originele ideeën waren maar dat Xander ook aan veel zaken had gedacht waar wij zelf niet bij stil hebben gestaan. XAdesign heeft ons uitmuntend begeleid in de diversiteit aan mogelijkheden om een identiteit te creëren die goed bij de doelgroep aansluit. Tijdens het proces heeft XA design nauwlettend geluisterd naar onze wensen en werd er snel geschakeld om een volledige huisstijl inclusief logo tot stand te brengen. In de toekomst werken wij zeker weer samen met XAdesign!

Kristel van Alphen

Manager, ELC - van de Meeren Vastgoed & Projectontwikkeling B.V.

Wil je ook zo'n signing of heb je andere vragen?

Klik hier