Referenties

Wat zeggen klanten over XAdesign?

Wat klanten zeggen over XAdesign

Het is prettig samenwerken met Xander. Zijn ontwerpen zijn creatief en origineel. Maar wat het uniek maakt is de manier waarop hij op basis van een vaag idee of een halve vraag van mijn kant, toch snel met een inhoudelijk goed en creatief ontwerp komt. Echt geweldig!

Marie-Claire Blaauw-Jaspers

Beleidsadviseur personeel, organisatie en opleidingen, Laurens

De grootste kracht van Xander ligt wat mij betreft in de soepele koppeling van een idee naar een prachtig plaatje. Ook was voor mij heel fijn dat Xander altijd bereid was om snel terugkoppeling te geven op mijn feedback en vragen. Al met al een goede ervaring en een echte aanrader.

Roy Covalenco

Owner, COVA Art Gallery

Xander is a talented designer and great to work with. Not only is he an amazing designer, but he has ingenious web skills with an eye for detail. Xander is very innovative and always looking for new solutions and fresh ideas that can advance his knowledge to exceed his client’s expectations and goals. Xander a fun person to work with, and is always helpful and insightful.

Reinier van Abbe

Construction project manager, Reinier van Abbe

Xander has designed the lay-out en logo for my practice Osteopathie Harmelink. He is fast, productive, accurate and professional. Very nice to work with.

Nienke Harmelink

Osteopath, Osteopathie Harmelink

Op heel korte termijn had onze nieuwe onderneming vorm gekregen. We hadden nood aan een daadkrachtige, gestructureerde en creatieve interventie om kPNIBelgium naar een volgende level te brengen op vlak van huisstijl en website. Xander is daarin met verve geslaagd.

Thomas D'havé

Osteo-PsychoNeuroImmunology, kPNIBelgium

De basis van een goed bedrijf is een goede website. Xander heeft een geweldige basis geleverd door een professionele, trending en uitnodigende site te maken, waarin hij onze wensen heeft gecombineerd met z’n eigen stijl. De reacties waren lovend. Thx and keep up the good work!

Jan Geevers

Sales Talent Manager, SalesSells

De samenwerking met Xander was top! Mails werden snel behandeld en indien nodig, op de website aangepast. Denkt goed met je mee over de mogelijkheden van een WordPress content, hoe de consument op de webshop zou reageren en hoe je zelf je aanpassingen kan maken. Zeker een aanrader!

Juul van de Meerakker

Eigenaar, Jumédesign

Na het eerste gesprek bleek al snel dat er niet alleen ontzettend veel originele ideeën waren maar dat Xander ook aan veel zaken had gedacht waar wij zelf niet bij stil hebben gestaan. XAdesign heeft ons uitmuntend begeleid in de diversiteit aan mogelijkheden om een identiteit te creëren die goed bij de doelgroep aansluit. Tijdens het proces heeft XAdesign nauwlettend geluisterd naar onze wensen en werd er snel geschakeld om een volledige huisstijl inclusief logo tot stand te brengen.

Kristel van Alphen

Manager, ELC

Voor het maken van ons geboortekaartje hebben wij Xander Abbink gevraagd. Hij gaf goede tips voor de opmaak van het kaartje en werkte deze in diverse keuzevarianten uit. Hij luisterd goed naar de klant. Topresultaat en snelle service met oog voor detail.

Mariska van 't Westeinde

Xander is commercieel ingesteld en heeft een goed beeld hoe de consument denkt en zou reageren.
Het werk is altijd tot in de puntjes verzorgd en af. (klaar voor drukken etc)
Verder denkt Xander ook goed mee waardoor we samen zeer snel tot een goed resultaat komen.

Michiel van de Meerakker

Mede Eigenaar, Emco Lederwaren

Na een eerste meer dan geslaagde opdracht (logo-ontwerp) hebben we XAdesign ook ingeschakeld voor de ontwikkeling van een nieuwe website voor kPNIBelgium. Xander blinkt uit in creatieve ontwikkeling, zeer duidelijke communicatie, het pro-actief meedenken over je concept, en de snelheid van uitvoering. De investering méér dan waard.

Jelle Verdoodt

Founder & Chief Community Officer, DOPE Digital Agency

Mijn ervaring met XAdesign is zeer positief.
Xander gaat vakkundig te werk en zit vol goede en creatieve ideeën.
De website is precies geworden wat ik in mijn gedachten had.

Ruben Janssen

Owner, Rubenz Chocolatier

Zojuist een project succesvol afgehandeld bij XAdesign. Ik was op zoek naar een goede partij die een mooie, moderne en pakkende flyer kon ontwerpen. Samen hebben we even overleg gehad en heb ik mijn wensen uitgesproken, waarna hij aan de slag is gegaan. De eerste ronde een flink aantal hele leuke ontwerpen ontvangen, waarna we de eerste selectie hebben gemaakt om op verder te borduren. En het resultaat mag er zijn, we hebben een ontzettend mooie flyer. Het contact en de communicatie verliepen vlekkeloos en gemakkelijk. XAdesign begreep mijn wensen meteen. Al met al een zeer prettige samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar.

Lavinia Rip

Verhuurmakelaar, GOETH Vastgoed

Xander werkt met passie. Hij is enthousiast en niets is voor hem te veel. Ik vond het super om met Xander de website van The DISTRIKT op te zetten. Ik kijk er met plezier op terug. Een mooi resultaat!

Kelly Jaspers

Online Marketing Strategist, The DISTRIKT

Xander is creatief, makkelijk in de communicatie en hij werkt waanzinnig snel en accuraat. Xander heeft voor Ruitersbos een nieuwe huisstijl ontwikkeld. We hadden een stevige deadline en met dank aan Xander hebben we dat gered zonder in te leveren op de kwaliteit!

Maaike de Bruijn

Communicatieadviseur at Maaike Communicatie, Seniorenresidentie Ruitersbos

Met de Sinterklaas stichting van de jaarlijkse intocht in Eindhoven hadden we als doel het imago, de uitstraling en de communicatie van dit evenement sterk te verbeteren. Hiervoor hebben we in samenwerking met XAdesign een nieuwe huisstijl ontwikkeld: Een frisse uitstraling en professioneel karakter mét een speelse inslag, het blijft per slot van rekening een kinderfeest! Xander heeft dit perfect aangevoeld en kwam voortdurend met nieuwe inzichten en ideëen, we zijn zeer tevreden over het resultaat!

Thijs Scheffers

Assistant Account Manager, LEGO Group

Via een kennis ben ik aan het contactadres van Xander gekomen. Ik was namelijk op zoek naar iemand die een logo kon ontwerpen voor een net opgerichte stichting. Xander is erg creatief en in korte tijd had hij al een eenvoudig maar zeer passend logo ontworpen. Dat smaakte naar meer, dus inmiddels heeft hij alle ‘stationary’ voor de stichting ontworpen. Omdat zijn ‘stijl’ mij zeer aanspreekt, heeft hij privé voor mij inmiddels ook een prachtige Kerstkaart ontworpen. Ik ben dus enthousiast over zijn werk en kan Xander van harte aanbevelen voor andere (creatieve) opdrachten. Xander maakt er beslist iets moois van!

Margreet Boeren

Secretaris, Stichting Vrienden De Hofstee & De Naber

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op met XAdesign

Klik hier